Produkter

Enter Doors Titanserie

Enter Doors Titanserie är en ny generation ytterdörrar av extra hög kvalitet. För lång hållbarhet så är ytskiktet i aluminium och en ramkonstruktion i oljad ek. Ramen är konstruerad så inget ändträ är exponerat mot väder och vind. För extra formstabilitet är även insidan i aluminium. Kärnan i dörren består av en isoleringsskiva som i sig är både isolerande och formstabil, som varken kan angripas av röta eller mögel. Tätningslisterna är tillverkade i silikon för hög täthet och hållbarhet. Titanseriens glasdörrar har ett så kallat steppat isolerglas. Steppat glas är ett utanpåliggande glas, helt utan lister, som eliminerar riskerna för vatten som tränger in eller ger glassprickningar. För extra hög säkerhet har vi valt att sälja Titan i paket med Assas säkerhetslås med 2500 Connect. Alla dörrar är CE-märkta.

Titan 1000


Titan 1100


Titan 1200


Titan 1300


Titan 1050


Titan 1080


Titan 1010


Titan 1110Titan 1210Titan 1310Titan 1060


Titan 1090


Titan 1020


Titan 1120


Titan 1220


Titan 1320


Titan 1030


Titan 1130


Karm

Titanseriens karm är tillverkad massiv karm i oljad ek, vilket ger högre säkerhet och längre hållbarhet. Karmen levereras med monterade karmhyllsor. Monteringsskruv och täcklock för karmskruvshålen medföljer.


Ytterskivor

Ytterskivorna består av dubbla aluminiumskivor med mellanliggande kompositmaterial. Även insidan består av samma skivmaterial. Detta gör dörren extra formstabil och extra tålig för vatten och vind.


U-värde

Titanserien har som grund ett extra bra U-värde på 1,0.


Tröskel

Tröskeln är tillverkad i massiv oljad ek med slitskydd i aluminium.

Syrafasta Gångjärn

Vi har syrafasta gånglärn som standarn. Syrafasta innebär att de är extra tåliga mot väder och vin, även i ett utsatt läge.Gångjärnen är justerbara i höjdled och utrustade med en säker kraftig bakkantsäkring som försvårar inbrott. Om gångjärnstapparna sågas av så går det ändå inte att bryta upp dörren.


Lås

Som standard levereras dörren med Assa 2500 Connect lås som är certifierad mot SS-EN 12209 och SSF 3522 klass 5.


Glas

Titanseriens glasdörrar har ett trippel isolerglas superenergi & argon, steppat & screentryckt ytterglas som silikonförseglat. Steppat glas är ett utanpåliggande glas, helt utan lister, som eliminerar riskerna för vatten som tränger in eller ger glassprickningar.


Vit insida

Alla våra dörrar levereras med vit insida.


Kulör

Finns i standardfärgerna Vitt och Svart. Insidan leveras alltid vit.