Produkter

Titan 1000


Titan 1120


Karm

Titanseriens karm är tillverkad massiv karm i oljad ek, vilket ger högre säkerhet och längre hållbarhet. Karmen levereras med monterade karmhyllsor. Monteringsskruv och täcklock för karmskruvshålen medföljer.


Ytterskivor

Ytterskivorna består av dubbla aluminiumskivor med mellanliggande kompositmaterial. Även insidan består av samma skivmaterial. Detta gör dörren extra formstabil och extra tålig för vatten och vind.


U-värde

Titanserien har som grund ett extra bra U-värde på 0,69.


Tröskel

Tröskeln är tillverkad i massiv oljad ek med slitskydd i aluminium.Syrafasta Gångjärn

Vi har syrafasta gånglärn som standarn. Syrafasta innebär att de är extra tåliga mot väder och vin, även i ett utsatt läge.Gångjärnen är justerbara i höjdled och utrustade med en säker kraftig bakkantsäkring som försvårar inbrott. Om gångjärnstapparna sågas av så går det ändå inte att bryta upp dörren.


Lås

Titanserien från Enter Door levereras alltid med Assas elektroniska lås Yale Doorman. Yale Doorman 1-punktslås är en elektronisk lösning till ytterdörrar för att lösa vardagliga besvär med nycklar och samtidigt hålla hög säkerhet. Öppnas enkelt med nyckelbricka eller kod och låses med en knapptryckning eller automatsikt vid stängning. För högsta styrka kopplar hakregeln samman lås och karm och ett inbyggt inbrottslarm larmar på 80 dB vid inbrottsförsök. Speciellt utvecklad för att tåla kyla, värme, snö, regn samt smuts och sand.

För att hålla en hög säkerhet kan en borttappad nyckelbricka spärras direkt och dörren kan ändå öppnas med kod. Det elektroniska dörrlåset drivs av 4 st AA-batterier. Tar batterierna slut kan dörren öppnas genom att ett 9V-batteri hålls mot en kontakt på utsidan, sedan låser du upp med den elektroniska nyckeln. Låses dörren utifrån med bortasäkringsfunktionen går dörren att öppna inifrån endast med elektronisk nyckel.

Glas

Titanseriens glasdörrar har ett trippel isolerglas superenergi & argon, steppat & screentryckt ytterglas som silikonförseglat. Steppat glas är ett utanpåliggande glas, helt utan lister, som eliminerar riskerna för vatten som tränger in eller ger glassprickningar.


OBS! Cylinder och handtag behöver ej beställas då detta ingår i det elektroniska låset.


Vit insida

Alla våra dörrar levereras med vit insida.


Valfri kulör

Finns i standardfärgerna Vitt och Svart. Insidan leveras alltid vit. Valfri kulör går att få mot beställning.
Enter Doors Titanserie

Titan 1100


Titan 1020


Titan 1110Titan 1010


Titan 1030


Alla dörrar går att få i valfri kulör mensvart eller vit är standardfärger.

Titan 1220


Titan 1200


Titan 1210Titan 1300


Titan 1310Titan 1130


Titan 1320


Titan 1040


Alltid Yale Doorman

Alla våra dörrar sälj i paket med Assas elektroniska lås Yale Doorman.

Enter Doors Titanserie är en ny generation ytterdörrar av extra hög kvalitet. För lång hållbarhet så är ytskiktet i aluminium och en ramkonstruktion i oljad ek. Ramen är konstruerad så inget ändträ är exponerat mot väder och vind. För extra formstabilitet är även insidan i aluminium. Kärnan i dörren består av en isoleringsskiva som i sig är både isolerande och formstabil, som varken kan angripas av röta eller mögel. Tätningslisterna är tillverkade i silikon för hög täthet och hållbarhet. Titanseriens glasdörrar har ett så kallat steppat isolerglas. Steppat glas är ett utanpåliggande glas, helt utan lister, som eliminerar riskerna för vatten som tränger in eller ger glassprickningar. För extra hög säkerhet har vi valt att sälja Titan i paket med Assas senaste elektroniska lås, Yale Doorman. Alla dörrar är CE-märkta.

Adress

Entering Door AB

Prästgårdsvägen 81

51 992 Kungsäter


Telefon

+46 (0) 705 43 08 78


Entering Door AB

PRIVACY STATEMENT   |   TERMS & CONDITIONS